Keksas su obuoliais ir migdolais

Tikriausiai obuolių pyragų prikepėte įvairiausių rūšių ir spėjote atsivalgyti. Bet dar vieną į sąrašą verta įtraukti, nes keksas gaunasi tvirtas ir turi netradicinį skonį dėl rozmarino, jei tik išdrįsite jį įdėti.

Skaitomiausi straipsniai:
- Madingiausi sezono paltai (FOTO)
- Penkios kruopų dietos. RECEPTAI
- Pamilau donžuaną ir niekaip negaliu jo palikti. Pataria psichologė
- B. Lavickienės gražios odos paslaptis
- Sūrio sriuba su vištiena

Reikia:

200 g sviesto;
150 g cukraus;
5 kiaušinių;
1 a.š. kepimo miltelių;
400 g miltų;
6 mažų obuolių;
60 g kepintų ir smulkintų migdolų;
1 šakelės šviežių rozmarinų lapelių.

Kaip gaminti

1. Sviestą išsukite su cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite.

2. Obuolius supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis ir kartu su migdolais bei smulkiai supjaustytais rozmarinų lapeliais atsargiai įmaišykite į masę.

3. Kekso formą ištepkite sviestu, sudėkite paruoštą tešlą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.

Skanaus!

oditele.blogspot.com

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis