Mėsos kukulių troškinys su pupomis

Patiekalas šaltai, alkanai dienai, kai atrodo, jog suvalgyti didžiulį puodą troškinio – vieni niekai. Pabandykite!

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas. Brandinamas kelias savaites
- Iškirptė: kaip pasirinkti ir neapsirikti? Stiliaus patarimai + FOTO
- Albos kunigaikštienė – dievino botoksą ir gerokai jaunesnius vyrus
- Astrologė Rima: atsiveria puikios galimybės naujoms pažintims
- Įdarytos ir orkaitėje keptos bulvės

Reikės:

1 l daržovių sultinio,
0,5 kg maltos mėsos,
1 kiaušinio,
1 šaukšto majonezo,
2 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
pluoštelio špinatų ir kalendrų,
druskos, pipirų,
trupučio maltų juodųjų pipirų,
stiklinės išvirtų arba konservuotų pupų,
5-6 vyšninių pomidorų,
aliejaus kepimui.

Kaip gaminti

* Maltą mėsą išmaišykite su majonezu, kiaušiniu ir džiūvėsėliais bei pipirais ir druska. Šaltame vandenyje pamirkytais delnais suformuokite kukuliukus ir kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių apie 10 min.

* Puode užvirinkite sultinį, sukratykite pupas, suberkite druską, pipirus, perkelkite į puodą kukuliukus. Troškinkite apie 10 min.

* Sudėkite į puodą nuplautus ir per pusę perpjautus pomidorus. Po 3-4 min. suberkite nuplautus špinatus ir nukelkite puodą nuo ugnies. Užberkite kalendras ir skanaukite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis