Tinginys su zefyrais

Pagerintas zefyrais šokoladinis desertas – tiesiog smaližių svajonė. Tokio daug nesuvalgysi – užteks ilgam arba dideliam būriui saldumynų mėgėjų.

Verta paskaityti:
- Astrologė Lana: kokie bus 2015-ieji, Ožkos metai, kiekvienam Zodiako ženklui
- Žinomos moterys – apie mažą juodą suknelę
- Jurijus Nikulinas: liūdnas linksmojo klouno likimas
- Daktaro Ozo patarimai, kaip sulieknėti
- Ką nuotraukos byloja apie poros jausmus?
- Šventėms - „Napoleonas“

Reikės:

200 g sviesto,
3 pakelių sausainių,
1 indelio kondensuoto pieno,
180 g juodojo šokolado,
5 šaukštų nesaldžios kakavos miltelių,
3-5 zefyrų.

Kaip gaminti

* Sausainius sulaužykite mažais gabaliukais ir suberkite į didelį dubenį.

* Zefyrus susmulkinkite mažais gabaliukais.

*Sviestą ir šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, įmaišykite kakavą ir kondensuotą pieną bei zefyrus. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Užpilkite ant sausainių ir gerai viską išmaišykite.

* Sukrėkite tinginio masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, suspauskite ją šaukštu.

* Padėkite sustingti į šaldiklį (taip greičiau) arba šaldytuvą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis