Skaitomiausi tekstai:
- 9 žingsniai didesnės algos link
- Drabužiai, kurie lieknina net iki kelių kilogramų
- Kada J. Statkevičius jaučiasi laimingiausias
- Astrologai neabejoja: netikėtumų bus, ir visokių!
- Makiažo gudrybės, kaip patobulinti veido kontūrus?
- Vieno kąsnio sumuštinukai su skumbre ir kiaušiniu
Ingredientai
Kiaušinio baltymas - 1 vnt.
Trinti migdolai - 85 g
Nulupti migdolai - 6-7 vnt
„Caster“ cukrus - 85 g
![](http://img4.moteris.lt/article/671733df-851c-43c1-8ae1-baa0be57caa2/inline_image/5733379.jpeg)
Kaip gaminti ?
* Kiaušinio baltymą išplaku iki standžių putų (trynio šiame recepte nebereikės), tada sumaišau su trintais migdolais ir cukrumi.
* Rankas ištepu cukrumi, kad neliptų tešla, ir cuformuoju nedidelius rutuliukus. Dedu ant skardos dengtos kepimo popieriumi. Į viduriuką įspaudžiu po puselę sveiko lupto migdolo.
* Orkaitę įkaitinu iki 180 laipsnių ir kepu 15-20 minučių.
* Valgyti atvėsusius.
![](http://img1.moteris.lt/article/671733df-851c-43c1-8ae1-baa0be57caa2/inline_image/5733381.jpeg)