Migdoliniai macarons'ai

Prancūzijoje pirmą kartą paragavau macarons saldėsių ir niekaip negaliu pamiršti jų tobulo skonio. Receptų yra daug ir labai skirtingų, ir, kiek esu bandžiusi, - visi yra skanūs. Nors kai kurie gali būti ir visai nepanašūs į tuos tikruosius, kuriuos galima pirkti Prancūzijoje. Migdoliniai macarons man turbūt yra patys skaniausi.

Skaitomiausi tekstai:
- 9 žingsniai didesnės algos link
- Drabužiai, kurie lieknina net iki kelių kilogramų
- Kada J. Statkevičius jaučiasi laimingiausias
- Astrologai neabejoja: netikėtumų bus, ir visokių!
- Makiažo gudrybės, kaip patobulinti veido kontūrus?
- Vieno kąsnio sumuštinukai su skumbre ir kiaušiniu

Ingredientai

Kiaušinio baltymas - 1 vnt.
Trinti migdolai - 85 g
Nulupti migdolai - 6-7 vnt
„Caster“ cukrus - 85 g

ievosreceptai.lt

Kaip gaminti ?

* Kiaušinio baltymą išplaku iki standžių putų (trynio šiame recepte nebereikės), tada sumaišau su trintais migdolais ir cukrumi.

* Rankas ištepu cukrumi, kad neliptų tešla, ir cuformuoju nedidelius rutuliukus. Dedu ant skardos dengtos kepimo popieriumi. Į viduriuką įspaudžiu po puselę sveiko lupto migdolo.

* Orkaitę įkaitinu iki 180 laipsnių ir kepu 15-20 minučių.

* Valgyti atvėsusius.

ievosreceptai.lt

www.ievosreceptai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis