Virtų bulvių blynai su varške

Šie blynai patiks ir suaugusiems, ir vaikams.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Ruta Lee – sėkmę atnešė polka ir Frankas Sinatra
- Kad erekcija džiugintų visada - 5 pagrindinės taisyklės
- Medis moderniame interjere: 2015-ųjų tendencijos
- Sezono favoritai. 10 daiktų, vertų atsidurti tavo spintoje
- Bandelės su kokosų įdaru

Ingredientai:

200 g varškės;
500 g bulvių;
1 kiaušinis;
~ 1 stiklinė miltų;
žiupsnelis druskos;
augalinis aliejaus kepimui.

Padažui:

~ 100 g sviesto;
~ 130 g grietinės;
kapoti krapai/petražolės;
šlakelis vandens.

Kaip gaminti

* Bulves nuskutame, išverdame ir sumalame mėsmale. Į bulvių masę dedame kiaušinį, varškę, miltus ir druską, viską gerai išminkome. Drėgnomis rankomis formuojame blynelius ir kepame juos keptuvėje įkaitintame aliejuje.

* Padažui sviestą ištirpiname (kad nepradėtų kepti), sudedame grietinę ir kapotus žalumynus, paskaniname druska. Jeigu padažas per tirštas, pilame šlakelį vandens.

Skanaus!

PatarimuPasaulis.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis