Kitokie balandėliai

Sudėtinės dalys tos pačios, tačiau paruošime visiškai kitokius balandėlius.

Skaitomiausi tekstai:
- 2015 m. finansų horoskopas - kam šiemet lemtis bus palanki
- Vėžį įveikęs 18-metis Paulius: išmokime gyventi šia diena
- 10 mitų apie silikoninę krūtinę
- „Sveiki“ įpročiai, kurie padarys daugiau žalos nei naudos
- Churros (ispaniškos plikytos tešlos spurgos)

Reikės:

400 g maltos mėsos,
200 g baltagūžių kopūstų,
100 g baltųjų ryžių,
100 g 12 proc. riebumo grietinėlės,
prieskonių,
1 svogūno,
ketčupo ir grietinės - po 2 valg. šaukštus.

Shutterstock nuotr.

Kaip gaminti

* Kopūstą smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite ir sudėkite į dubenį. Ryžius sudėkite į tą patį indą ir užpilkite verdančiu vandeniu.

* Po 10 min vandens likutį nupilkite, kad ryžiai ir kopūstas būtų sausi. Maltą mėsą sumaišykite su kopūstais ir ryžiais, įdėkite druskos, pipirų, smulkiai pjaustytą svogūną ir suformuokite balandėlius.

* Balandėlius apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje ir sudėkite į puodą ar gilią keptuvę.

* Troškinkite apie 40 min., pabaigoje įdėkite ketčupo ir grietinės. Skanaus.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis