Keptos vištienos salotos

Pavasariu kvepiančios salotos, lengvos ir skanios.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- R. Vanagaitė: receptas nenorinčioms pasenti
- 5 garsiausios sezono plastinės operacijos
- A. Kriščiūnas: išgirdau, kas yra laimė turtingam žmogui
- Kaip sustiprinti seksualumą – 14 paslapčių
- Tortas „Napoleonas“ su citrininiu kondensuoto pieno kremu. Mamos receptas

Produktai:

~300 g mažųjų vištienos filė;
žiupsnelis raudonosios paprikos, džiovintų čiobrelių, šviežių rozmarinų;
druskos, juodųjų pipirų;
pusę romaninės salotos gūžės;
150-200 g vyšninių pomidorų;
pusė raudonojo svogūno;

padažui:

3-4 v.š. majonezo;
1-2 v.š. vandens;
1 skiltelės česnako.

oditele.blogspot.com nuotr.

Kaip gaminti

1. Vištienos file supjaustykite juostelėmis. Sudėkite paprikos miltelius, čiobrelius, smulkintą rozmariną, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, užpilkite šiek tiek aliejaus, išmaišykite ir palikite pasimarinuoti.

2. Lėkštėje išdėliokite pjaustytas salotas, vyšninius pomidorus, pusžiedžiais mėlynąjį svogūną.

3. Padažui dubenėlyje sumaišykite majonezą, vandenį ir įspauskite česnako skiltelę.

4. Keptuvėje iškepkite vištieną ir sudėkite ant salotų.

5. Salotas užpilkite paruoštu padažu.

Skanaus.

oditele.blogspot.com

****

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis