Sūrio padažas prie keptos duonos (1)

Sūrio padažas idealus prie keptos duonos. Ragavome jo ir šiltą, bet atvėsęs jis kur kas skanesnis ir žinoma tirštesnis.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Vizažistas E. Ferreira: koks yra geriausias makiažas
- Netekome aktorės Danutės Juronytės-Zelčiuvienės
- Fengšui pagal Zodiako ženklą - kokioje namų vietoje jaučiatės geriausiai
- 9 grėsmės laimingai santuokai, kurioms neteikiame reikšmės
- Vištienos vėrinukai orkaitėje

Reikia:

20 g sviesto;
1 v.š. miltų;
0,5 a.š. kajeno pipirų;
250 ml pieno;
1 a.š. vorčesterio padažo;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
150 g kietojo tarkuoto sūrio (pvz. "Džiogo" sūrio).

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

1. Priekaistuvyje išlydykite sviestą. Suberkite miltus, kajeno pipirus ir gerai išmaišykite.

2. Palaipsniui pilkite pieną ir kruopščiai maišykite šluotele, kad neliktų gumuliukų. Supilkite vorčesterio padažą ir išmaišykite.

3. Sudėkite fermentinį ir kietąjį sūrį. Išmaišykite šluotele, kol sūris ištirps ir nukelkite nuo ugnies.
Patiekite su kepta duona.

Skanaus!

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis