Nekeptas plikytų sausainių tortas

Penktadienio gaivus gardėsis.

Reikės:

500 g plikytų sausainių;

800 g natūralaus jogurto (kambario temperatūros);

400 g „Rududu“ karamelės;

Cukraus pagal skonį;

Vanilės pagal skonį;

5a.š. želatinos;

Pakelio persikinės želė;

Braškių papuošimui.


Gaminame


* Visus sausainėlius įpjauname aštriu peiliu ir šaukšteliu prikemšame Rududu masės. Sudedame į tortinę, išklotą kepimo popieriumi.


*Želatiną užpilame karštu (jokiu būdu neverdančiu) vandeniu ir maišome, kol ištirpsta. Paliekame pravėsti. Tuo metu, jogurtą suplakame su vanile ir cukrumi, didžiausiu plakiklio greičiu įmaišome pravėsusią želatinos masę. Viską supilame ant sausainių. Viršų papuošiame braškėmis ir pastatome į šaldytuvą sustingti.


* Želė paruošiame pagal instrukcijas. Kai skystis atvėsta, užpilame jį ant sustingusio pyrago viršaus. Dar kelioms valandoms pastatome į šaldytuvą.

Skanaus!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis