Skaitomiausi savaitės tekstai:
- Savaitės ikona. S. Nainė: drabužių beveik neperku, ką noriu, pasisiūnu pati
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- Insulto požymiai – kaip padėti ir išgelbėti gyvybę
- Japoniška 13 dienų dieta - minus 12 kg. MENIU ir atsiliepimai
- 5 grožio kryptys ir moterys, kuriomis verta sekti ateinantį sezoną
Reikia:
100 g grikių;
1 vidutinio dydžio morkos;
0,5 jaunos cukinijos;
0,5 nedidelio poro;
žiupsnelio malto kumino, maltos kalendros, ciberžolės;
druskos, juodųjų pipirų.
Gaminame
1. Išvirkite grikius.
2. Keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepinkite prieskonius, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus porus ir tarkuotas morkas. Šiek tiek pakepkite, suberkite grikius ir tarkuotas cukinijas. Gerai išmaišykite ir pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
Skanaus.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!