Grikių salotos su cukinija ir morkomis

Labai mėgstu grikius, todėl progai pasitaikius, būtinai juos verdu. Šį kartą – lengvos ir skanios salotos.

Skaitomiausi savaitės tekstai:
- Savaitės ikona. S. Nainė: drabužių beveik neperku, ką noriu, pasisiūnu pati
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- Insulto požymiai – kaip padėti ir išgelbėti gyvybę
- Japoniška 13 dienų dieta - minus 12 kg. MENIU ir atsiliepimai
- 5 grožio kryptys ir moterys, kuriomis verta sekti ateinantį sezoną

Reikia:

100 g grikių;
1 vidutinio dydžio morkos;
0,5 jaunos cukinijos;
0,5 nedidelio poro;
žiupsnelio malto kumino, maltos kalendros, ciberžolės;
druskos, juodųjų pipirų.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

1. Išvirkite grikius.

2. Keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepinkite prieskonius, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus porus ir tarkuotas morkas. Šiek tiek pakepkite, suberkite grikius ir tarkuotas cukinijas. Gerai išmaišykite ir pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Skanaus.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis