- A. Hitchcockas – žudynių ir smurto meistras, kentėjęs dėl nerealizuotų seksualinių fantazijų
- 10 dienų morkų dieta ir minus 5 kg
- Grožio ekspertai išrinko: 7 šių metų geriausios priemonės
- Violeta Baublienė: tekėti gal ar ką…
- Virtuvės šefės patarimai padės išlaikyti mėsą ilgiau šviežią
Reikės:
200 g minkšto sviesto
100 g cukraus
2 kiaušiniai
1 a.š. vanilinio cukraus
2 a.š. kepimo miltelių
300-350 g miltų
džemo arba tirštos uogienės
![](http://img1.moteris.lt/article/495ad419-6e12-4128-b572-f3f0f558cdb5/inline_image/a06bbd77-cf2b-4da4-9d7d-fe3a966704f8.jpg)
Gaminame
* Sviestą su cukrumi ir vanilinu išplakame mikseriu iki purumo. Po vieną įmušame kiaušinius, kiekvieną paplakame po 1 min. Suberiame miltus ir kepimo miltelius, šaukštu maišome, kol galėsime minkyti tešlą.
* Iškočiojame iš tešlos 2-3 mm. storio lakštą, išspaudžiame sausainukus. Pusėje sausainių mažesne formele išspaudžiame viduriukus. Dedame ant kepimo popieriaus ir kepame iki 190°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. (priklauso nuo orkaitės).
* Sausainius atvėsiname, ant vienos puselės užtepame džemo ir uždengiame kita pusele su išpjautu viduriuku. Skanaus!
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!