Šių dienų skaitomiausi tekstai:
- Moterys kalba. B. Tiškevič: džiaugiuosi, kad turiu nedidelę krūtinę
- Pavasario pirkiniai, tinkantys ir darbui, ir laisvalaikiui
- Paslaptinga liga, į kapus nuvaranti vos per 2-3 metus
- A. Kaluginas: didžiausios lietuvių porų seksualinės problemos
- Pasigaminkime pienių medaus
Reikės:
1 kg baltos žuvies filė (pvz. pangasijos, menkės ir pan., naudojau šamo filė);
2 kiaušinių;
4 forminio batono riekelių;
2 a.š. alyvuogių aliejaus;
druskos, juodųjų pipirų.
padažui:
4 v.š. majonezo;
1 a.š. Dižono garstyčių;
citrinos sulčių;
saujelės pjaustytų šv.petražolių.

Gaminame
* Batono riekeles sudėkite į blenderį ir sumalkite. Pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus ir palikite atvėsti. Tuomet sumaišykite su aliejumi, druska ir juodaisiais pipirais.
* Žuvies file supjaustykite vienodais gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį voliokite į kiaušinio plakinį, džiūvėsėlius ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. (kepimo laikas priklausys nuo žuvies gabalėlių dydžių).
Padažui skirtus ingridientus sumaišykite dubenėlyje ir patiekite prie žuvies.
Skanaus.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!