Pyragas su avižiniais dribsniais, bananais ir uogomis

Sveikuoliškas ir labai skanus pyragas.

Populiariausi šių dienų tekstai:
- Maja Pliseckaja: anksti likusi be tėvų ir kentusi tetos neapykantą, balerina sąmoningai atsisakė motinystės
- Evelina: kaip be dietų ji sulieknėjo dviem dydžiais
- A. Jasaitytė-Čeburiak: moterų meilė sau priklauso nuo makiažo kiekio
- Antakiai: koks yra naujausias mados klyksmas
- Laimėkite knygą „Lieknėju paskutinį kartą“
- Traški žuvies filė, kepta orkaitėje

Reikės:

2 prinokusių bananų,
1,5 stiklinės uogų (naudojau slyvas),
3 šaukštų klevų sulos sirupo,
1 šaukštelio cinamono,
1 stiklinės avižinių dribsnių,
0,25 stiklinės smulkintų graikinių arba pekano riešutų,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos,
1 stiklinės migdolų pieno (naudojau graikinių riešutų),
1 didelio kiaušinio,
1,5 šaukštelio vanilinio cukraus.

Gaminame

* Kepimo indą patepkite sviestu, ant dugno sudėkite griežinėliais pjaustytus bananus. Ant viršaus supilkite pusę uogų, pabarstykite 1/4 šaukštelio cinamono, palaistykite 1 šaukštu klevų sulos sirupo, uždenkite indą folija ir kepkite 15 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

* Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius su puse riešutų, kepimo milteliais, likusiu cinamonu ir druska. Kitame dubenyje sumaišykite migdolų pieną su likusiu klevų sulos sirupu, kiaušiniu ir vaniliniu cukrumi.

* Sausąją masę sumaišykite su skystąja ir tolygiai supilkite ant apkepusių bananų bei uogų. Ant viršaus sudėkite likusias uogas ir riešutus.

* Kepkite 30 minučių arba kol gražiai apskrus.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis