Salotos su rūkyta žuvimi

Salotos išties fantastiško skonio. O ir pagaminti labai lengva.

Populiariausi tekstai:
- R. Vanagaitė: prie laisvų normalių vienišių eilutė stovi, o brandi moteriškė joje yra paskutinė
- Grožio dosjė. R. Martens: balta oda – pati gražiausia, nereikia skrudintis
- Savaitės ikona. I. Stumbrienės atostogų garderobas: kiek maudymosi kostiumėlių ir suknelių ji turi?
- Sparčiai populiarėjanti šiaurietiška dieta - ir kilogramų nelieka, ir sveikata stiprėja
- Pyragėliai su brie sūriu - per 15 min.

Naudojau:

rūkytą skumbrę;
virtus kiaušinius;
konservuotus kukurūzus;
svogūnų laiškus;
fermentinį sūrį;
majonezą.

Fotolia nuotr.

Gaminame

* Skumbrę atskiriame nuo kaulų ir odos. Paskui visus ingridientus dėliojame sluoksniais. Aš pradėjau nuo kukurūzų, po to dėjau žuvį, kiaušinius, svogūnų laiškus.

* Ant viršaus uždedame majonezo ir pabarstome tarkuotu sūriu. Štai ir viskas. Gaivu ir tikrai sotu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis