- Savaitės ikona. O. Pikul-Jasaitienė: nėščiųjų drabužių pasirinkimas Lietuvoje labai menkas
- Niekada nepaleiskite moters, turinčios šias 12 savybių
- Senstu ir gražėju. Ką patarią dietologė toms, kam per 40
- Sveikų ir žvilgančių plaukų paslaptis – natūralios plaukų kaukės
- Kaip įsimyli kiekvienas Zodiako ženklas – kuris jų atkakliausias
- Mišrainė su krabais, kiaušiniais ir skrebučiais
Geriausia, kad visi produktai būtų kambario temperatūros.
![](http://img1.moteris.lt/article/4a7dafe2-9835-458d-af99-aff51a8f6133/inline_image/6075349.jpeg)
Reikės:
Sausainių „Damų piršteliai“ tortinei iškloti;
500 g maskarponės sūrio;
400 g kokosų pieno;
200 ml cukraus;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
2 v.š. želatinos miltelių;
500 g braškių;
pakelio greitai paruošiamos braškinės želė.
Gaminame
* Į tortinę, maniškė 26cm skersmens, įklojame kepimo popieriaus. Dugne išdėliojame sausainius.
* Želatiną užpilame šiltu vandeniu, kad apsemtų, ir paliekame išbrinkti. Kai išbrinksta, virš karštų garų, ją ištirpiname iki vientisos masės ir kelioms minutėms atidedame.
* Maskarponę gerai suplakame su kokosų pienu, cukrumi ir vanilės ekstraktu. Įplakame ištirpintą želatiną. Gautą masę supilame į tortinę, ant sausainių. Kremas skystokas, o sausainiukai lengvi, nenustebkite, jei keli iškils į paviršių.
* Braškes supjaustome taip smulkiai, kaip tik norime. Suberiame ant pradėjusio stingti kremo. Pastatome į šaldytuvą galutinai sustingti.
* Greitai paruošiamą želė užpilame verdančiu vandeniu, maišome, kol ištirpsta. Paliekame atvėsti. Supilame ant braškių. Pastatome į šaldytuvą, kad pilnai sutvirtėtų ir skanaujame.