Marinuotų agurkų mišrainė

Saldžiarūgštė mišrainė, puikiai tinkanti prie mėsos.

paruošiau beveik 3 pusės litro stiklainiukus.

Reikės

1 kg agurkų
3 svogūnai
200 g cukraus
200 ml obuolių acto (originale - 250 ml balto vyno acto arba 180 ml paprasto 9% acto)
3 v. š. garstyčių grūdelių
2 v. š. druskos
maltų juodųjų pipirų
krapų

Gaminame

* Agurkus supjaustyti kubeliais (aš nulupau, nes odelė gan stora buvo), svogūnus - smulkiai.

* Viską, išskyrus krapus, sudėti į puodą ir nuo užvirimo virti 9 min.

* Sudėti krapus ir dar 3 min. pavirti.

* Supilstyti į iškaitintus stiklainius ir užsukti dangteliais. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis