Reikės:
1 cukinijos (350 g);
1 vidutinio dydžio morkos;
1 kiaušinio;
3 v.š. miltų;
žiupsnelio šviežių pjaustytų krapų;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
![](http://img4.moteris.lt/article/ae44259f-22b7-4dff-b698-e6153e06d975/inline_image/6281798.jpeg)
Gaminame
* Cukiniją sutarkuokite burokine tarka, užberkite šiek tiek druskos, permaišykite ir palikite pastovėti apie 30 min. Tuomet stipriai nuspauskite susidariusį skystį.
* Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite cukinijas, burokine tarka sutarkuotą morką, miltus, krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
* Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrus.
Skanaus!