Šiam užkandžiui visada naudoju „Vichy“ krabų lazdeles, lengviausiai išsivynioja, nes būna ir tokių, kurių išvynioti neįmanoma.
Reikės:
12 krabų lazdelių;
4 kietai virtų kiaušinių;
60 g fermentinio sūrio ,
pipirų, druskos.
2-3 v.š. majonezo.
Gaminame
Įdarui burokine tarka sutarkuojame virtus kiaušinius, bei sūrį, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
![](http://img4.moteris.lt/article/8ed5b3ea-0f06-4759-8086-f9302d00973d/inline_image/6310912.jpeg)
Imame krabų lazdeles, išvyniojame ir apdedame įdaru ir vėl suvyniojame.
![](http://img2.moteris.lt/article/8ed5b3ea-0f06-4759-8086-f9302d00973d/inline_image/6310908.jpeg)
Jei išvyniojant lazdelė įplyšta ar suplyšta, nesikrimskite, įdaras viską kuo puikiausiai sulipina. Skanaus!
![](http://img4.moteris.lt/article/8ed5b3ea-0f06-4759-8086-f9302d00973d/inline_image/6310910.jpeg)
![](http://img4.moteris.lt/article/8ed5b3ea-0f06-4759-8086-f9302d00973d/inline_image/6310906.jpeg)