Reikės
250 g varškės,
200 g miltų,
170 g cukraus,
20 g sviesto,
3 kiaušinių,
1 citrinos,
1.5 šaukštelio sodos.
![](http://img2.moteris.lt/article/37b8963c-f4b2-473d-9057-1781b13d2d4d/inline_image/6473702.jpeg)
Gaminame
* Citriną nuplauti, nutarkuoti žievelę ir išspausti sultis arba galima virtuviniu kombainu visą sutrinti.
* Minkštą sviestą išmaišyti su cukrumi, sudėti varškę ir vėl išmaišyti. Sudėti citriną (sultis su žievele), kiaušinius ir išmaišyti. Sudėti sodą ir vėl išmaišome.
* Palaukti 1-2 min., per šį laiką citrina sureaguos su soda ir tūris padvigubės.
![](http://img4.moteris.lt/article/37b8963c-f4b2-473d-9057-1781b13d2d4d/inline_image/6473736.jpeg)
* Supilti miltus ir išmaišyti.
* Skardą patepti sviestu, supilti tešlą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie valandą. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku.
* Iškepus galima apibėrti cinamonu.