Ingredientai
Liesa varškė - 200 g
Miltai - 70-80 g
Cukrus - 1 š.
Kiaušiniai - 2 vnt.
Aliejus - 2 š.
Cukraus pudra - 1 š.
Grietinė - pasirinktinai
Trintos braškės - pasirinktinai

Kaip gaminti
* Varškę ištrinu su cukrumi ir kiaušiniais.
* Sudedu miltus. Viską gerai išmaišau.
* Kai gaunu norimą tešlos standumą (ji neturi būti per skysta, bet neturi būti ir labai kieta), įpilu aliejaus ir dar kartą išmaišau.
* Įkaitinu keptuvę ir dedu mažus varškėtukus. Aliejumi keptuvės netepiau, nes jo pyliau į pačią tešlą.
* Sausi varškėtukai man daug skanesni, o ir atrodo gražiau. Kepu ant silpnos ugnies, kad nesudegtų ir iškeptų vidus.
* Pateikiu su grietine ir šaldytomis trintomis braškėmis. Papuošimui pabarstau cukraus pudra.
