Reikės:
apie 1 kg bulvių;
2 kiaušinių;
1,5 v.š. miltų;
1,5 v,š, džiūvėsėlių;
saujos tarkuoto fermentinio sūrio;
1 svogūno;
prieskonių.
Gaminame
* Nulupame bulves, pusę bulvių sutarkuojame burokine, o kitą pusę smulkesne tarka. Nupilame skystį.
![](http://img3.moteris.lt/article/348b5bae-7995-47ee-8f9a-c866c78c716d/inline_image/6503542.jpeg)
* Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname, sudedame į dubenį su bulvėmis. Supilame plaktus kiaušinius, miltus, džiūvėsėlius, sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišome.
![](http://img1.moteris.lt/article/348b5bae-7995-47ee-8f9a-c866c78c716d/inline_image/6503544.jpeg)
* Į įkaitintą keptuvę dedame po šaukštą bulvių masės, kepame iki kol gražiai apskrus. Iškeptus blynus sudedame ant popierinio rankšluosčio,kad susigertų riebalai, skanaus!
![](http://img3.moteris.lt/article/348b5bae-7995-47ee-8f9a-c866c78c716d/inline_image/6503540.jpeg)