Naminis majonezas - šv. Velykų stalui

Nuostabu, kai ant šventinio stalo dedame savo gamintus produktus.

Reikės:

300 g saulėgrąžų;
1/2 citrinos sulčių;
1 sauja baziliko;
2-3 skiltelės česnako;
170 ml vandens;
2 šaukštai ypač tyro aliejaus;
1/2 šaukštelio agavų sirupo;
druskos ir prieskonių (pagal skonį).

Gaminame:

* Suberkite į smulkintuvą saulėgrąžas ir įpilkite šiek tiek vandens.

* Smulkinkite pakankamai ilgai (ne mažiau 8 min.), tada supilkite likusį vandenį ir visus kitus ingredientus.

* Smulkinkite viską iki vientisos masės.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis