Namuose dažniausias gaminamas patiekalas iš varškės – kepti varškėtukai. Labai juos mėgstu, tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Ne kartą patikrintas receptas, varškėtukai gaunasi be galo purūs ir minkšti. Tikras malonumas valgyti su aviečių-gervuogių uogiene.
Reikės:
~800 g varškės;
3 kiaušinių;
4 v. š. cukraus;
1 a. š. kepimo miltelių;
1 a. š. vanilinio cukraus;
~12 v. š. miltų.
3 v. š. natūralaus jogurto;
žiupsnelis druskos.
![](http://img4.moteris.lt/article/1911dd0d-da1b-4e04-8c97-3c660c492ec5/inline_image/8bc2f944-c991-44cf-b009-715aa59d6ae7.jpg)
Eiga:
* Į varškę dedame natūralų jogurtą, įmušame išplaktus kiaušinius, lengvai išmaišome.
* Kitame dubenyje sumaišome visus likusius sausus produktus ir dedame į varškės masę, viską gerai išmaišome/išminkome. Tešla turi gautis minkšta, šiek tiek limpanti. Rankomis formuojame nedidelius apvalius blyniukus, kepame įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Skanaus!
![](http://img4.moteris.lt/article/1911dd0d-da1b-4e04-8c97-3c660c492ec5/inline_image/6621928.jpeg)