Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu.
![](http://img4.moteris.lt/article/f7f057ca-a71c-47a6-b348-93b61f3bf8da/inline_image/6631550.jpeg)
Ingredientai
500 g vištienos krūtinėlės, pjaustytos 2.5 cm gabaliukais
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas ryžių vyno
250 g konservuotų ananasų, smulkintų + sultys iš skardinės
2 šaukštai kukurūzų krakmolo
3 šaukštai aliejaus
1 geltona paprika, pjaustyta gabaliukais
1 raudona paprika, pjaustyta gabaliukais
1 saliero stiebas, susmulkintas
1 svogūnas, pjaustytas gabaliukais
4 šaukštai kečupo
druskos, pipirų pagal skonį
Gaminimo eiga
* Sojų padažą ir ryžių vyną sumaišykite.
* Vištieną apibarstykite druska, pipirais, apliekite sojų-vyno užpilu, viską įmasažuokite. Dubenį uždenkite plėvele ir statykite į šaldytuvą bent 30 minučių.
![](http://img3.moteris.lt/article/f7f057ca-a71c-47a6-b348-93b61f3bf8da/inline_image/6631552.jpeg)
* Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir apie 3-4 minutes, kol apskrus. Išimkite vištieną iš keptuvės.* Į tą pačią keptuvę sudėkite paprikas, svogūnus, salierą ir kepkite 5 minutes.
![](http://img3.moteris.lt/article/f7f057ca-a71c-47a6-b348-93b61f3bf8da/inline_image/6631554.jpeg)
* Atmatuokite 250 ml ananasų sulčių (jei trūksta, įpilkite vandens) ir dar 150 ml vandens. Į šį skystį sudėkite krakmolą, išmaišykite. Supilkite viską į keptuvę, įdėkite kečupą ir kaitinkite, kol padažas sutirštės apie 3-5 minutes.* Į keptuvę atgal sudėkite vištieną, ananasus. Įberkite druskos, pipirų. Dar truputį pakaitinkite.
* Tiekite su virtais ryžiais.
![](http://img3.moteris.lt/article/f7f057ca-a71c-47a6-b348-93b61f3bf8da/inline_image/6631556.jpeg)