Cukinijų blyneliai su varške

Patys skaniausi cukinijų blyneliai man yra šie – su varške. Labai tikslių kiekių nenurodau, dedu viską kaip man atrodo skanu.

Reikės:

Nedidelės cukinijos
~200 g varškės
keli šaukštai miltų (žiūrėti pagal tešlos tirštumą)
1- 2 kiaušiniai
druskos
kelios skiltelės česnako

Gaminame

Cukiniją nuplauti, nulutpti, išvalyti sėklalizdžius ir sutarkuoti burokine tarka, sudėti varškę, įspausti česnaką, įmušti kiaušinį ir viską gerai ištrinti. Tuomet dėti kelis šaukštus miltų, kad tešla nebūtų nei per skysta, nei per tiršta, paanšiai kaip grietinės tirštumo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis