Marinuotos šparaginės pupelės

Atsargų žiemai nebus per daug!

Reikės:

šparaginių pupelių
česnako
pipirų žirnelių
krapų
kalendros grūdelių
lauro lapelių

Marinatui:

600 ml. vandens
1,5 v.š. druskos
180 g cukraus
150 ml actо 9 %

Gaminame

* Nupjaustome pupelių galus. Dedame į verdantį vandenį ir 2-3 min. paverdame. Į sterilius stiklainius įmetame lauro lapelį, krapo žiedyną, pipirų žirnelių, kalendros, česnako skiltelę. Sudedame pupeles.

* Į vandenį beriame cukrų, druską, užviriname. Supilame actą, kelias minutes paverdame. Užpilame marinatą ant pupelių. Palaikome 10 min. Nupilame atgal į puodą, vėl užviriname, užpilame ant pupelių ir sandariai užsukame. Stiklainius apverčiame ir šiltai užklojame, kol atvės. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis