4 būdai, kaip skaniai paruošti bulves

Bulvių patiekalai – vieni populiariausių. Siūlome jums keturis būdus, kaip skaniai ir sveikai paruošti bulves.

Reikės

bulvių
aliejaus
druskos

* Pasirinkite nemažas bulves, gerai jas nuplaukite ir nusausinkite. Tada sudėkite jas į skardą, apšlakstykite aliejumi, druska, patrinkite, kad aliejus su druska vienodai pasiskirstytų. Uždenkite skardą folija ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 200 laispnių temperatūroje 60 minučių.

* Ištraukite skardą su bulvėmis, leiskite joms atvėsti. Tada įpjaukite bulvę per vidurį (tačiau neperpjaukite iki galo) ir dėkite pasirinktą įdarą. Kiekvieną bulvę suvyniokite į foliją ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 10 minučių. Prieš patiekdami, jei norisi, apibarstykite žalumynais.

Pomidorų įdarui reikės:

mozzarelos sūrio
pesto padažo
slyvinių pomidorų, pjaustytų
druskos
pipirų

Kumpio įdarui reikės:

sūrio kremo
žiedeliais pjaustytų svogūnų
smulkiais gabaliukais pjaustyto kumpio
druskos
pipirų

Daržovių įdarui reikės:

fetos sūrio
gabalėliais pjaustytos cukinijos
alyvuogių be kauliukų
druskos
pipirų

Dešros įdarui reikės:

tarkuoto mozzarelos sūrio
pomidorų padažo
griežinėliais pjaustytos saliami dešros

Kaip tai darome galite pažiūrėti čia:

https://www.facebook.com/buzzfeedpropertasty/videos/1830752237137448/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis