Reikės
250 g margarino,
300 g grietinės,
2,5-3 stiklinės miltų (kad tešla neliptu prie rankų),
1 pak.kepimo miltelių,
cukraus pabarstymui ant sausainių viršaus.
![](http://img4.moteris.lt/article/555103da-47cf-48ac-8497-c6d1fba91feb/inline_image/6477348.jpeg)
Gaminame
* Margariną išsukame su grietine iki košės konsistencijos, palaipsniui beriame miltus ir kepimo miltelius, minkome. Minkydami žiūrėkite, kiek jums reikės miltų. Jų reikia tiek, kad tešla neliptų prie rankų.
* Tešlą uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą valandai.
* Kočiojame tešlą 0,5 cm.storio lakštu ir spaudžiame formele sausainius. Vieną sausainių pusę apiberiame cukrumi ir dedame į skardą, ištiestą kepimo popieriumi.
* Kepame 200 laipsnių temperatūroje iki kol gražiai paruduos.
![](http://img4.moteris.lt/article/555103da-47cf-48ac-8497-c6d1fba91feb/inline_image/6477344.jpeg)
* Va tokie greiti grietinės sausainiai. Svarbiausia – jų labai daug gausite. Skanaus prie kavos.