Patarimai, pastebėjimai. Valgykite šiltus ir iš karto. Galima pašildyti mikrobangų krosnelėje, jei atvės.
Gaunasi apie 8-10 lietinių, priklausomai nuo dydžio.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 3.5/5. Skanu, galbūt kartosiu.
![](http://img2.moteris.lt/article/f5fd1084-2ea7-4855-bc8b-1ab6228f348a/inline_image/9b755d7f-3fc0-404f-b604-7c741594c940.jpg)
Ingredientai
2 vidutiniai kiaušiniai
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
375 ml pieno
Svogūnų laiškų pagal skonį, smulkintų
Krapų pagal skonį, smulkintų arba džiovintų
150 g Čederio sūrio, tarkuoto
150 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Truputis druskos
![](http://img2.moteris.lt/article/f5fd1084-2ea7-4855-bc8b-1ab6228f348a/inline_image/b525da33-2162-4579-82f1-864789ab3c09.jpg)
Gaminimo eiga
* Dubenyje išplakite kiaušinius, aliejų, pieną, sūrį ir prieskonius.
* Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Įmaišykite į tešlą.
* Keptuvę įkaitinkite, ištepkite aliejumi. Pilkite tešlos ir kepkite lietinius, kol gražiai apskrus.
* Valgykite šiltus.