Naminiai varškės sūreliai – vos per pusvalandį

Mano 1,8 metų dukra labai mėgsta kaulyti sūrelių. Kadangi aš pati mėgstu juos su visokiais priedais, truputį graužė sąžinė, kad vaikas valgo sūrelius su įvairiais kvapikliais ir stiprikliais. Tad ilgai besiruošusi tiesiog padariau jai naminių sūrelių ir rezultatas nenuvylė nei jos, nei manęs.

Reikės:

150 g juodo šokolado;
15 g sviesto;
50 g kambario temperatūros sviesto;
250 g liesos varškės;
Priedų, kokius mėgstate (aš dėjau bananą, galima dėti aguonų, želė gabaliukus, šokolado, uogų ir t.t.) Jeigu norite ir reikia – galima įdėti cukraus pudros.

Paruošimas:

1. Šokoladą ištirpiname su 15 g sviesto.

2. Varškę išsukame su sviestu, kad masė taptų puri ir vientisa. Dedame priedus, viską gerai išmaišome.

4. Šokoladu plonu sluoksniu ištepame keksiukų formeles (dugną ir šonus), įdedame 15 minučių į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.

5. Dedame varškės masę ir aptepame viršų likusiu išlydytu šokoladu.

6. Paliekame per naktį šaldytuve ir ryte jau galima valgyti!

Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis