Kepti koldūnai su paukštienos įdaru

Tiesą pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburekai. Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vis tiek labai skanu.

~35 vnt.

Tešlai reikės:

300-350 g miltų;
175 ml šilto vandens;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelio druskos;

įdarui:

340 g paukštienos kulšelių mėsos;
3 česnako skiltelės;
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
3 v.š. sojos padažo;
2 v.š. sezamo aliejaus;
1 v.š. vorčesterio padažo;
0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
1 v.š. krakmolo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.

* Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.

* Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.

* Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.

* Patiekite su sojų padažu.

Skanaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis