Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa

Tirštos ir sočios sriubos pačios tinkamiausios, kai orai savo šiluma nebelepina. Išbandykite.

4 porcijoms:

200 g triušienos/ vištienos juostelių
porą saujų smulkių makaronų;
200 g šaldytų kinietiškų daržovių rinkinio;
50 g šviežių špinatų;
400 ml kokosų pieno;
1 v.š. krakmolo + 2 v.š. vandens;

sultiniui:

1 l vištienos sultinio;
2 skiltelių česnako;
1 lauro lapo;
3 v.š. sojos padažo;
1 v.š. teriyaki padažo;
0,5 citrinos sulčių;
žiupsnelio grūstų čili paprikų.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Triušienos juosteles supjaustykite plonai griežinėliais ir pakepkite keptuvėje su šlakeliu aliejumi 2-3 min. Atidėkite į šalį.

* Į puodą sudėkite visus išvardintus ingridientus sultiniui ir virkite 10 min. Tuomet nukoškite sietelį.

* Į paruoštą sultinį vėl užkaiskite, sudėkite makaronus ir virkite kol jie suminkštės, bet nebus iki galo išvirę. Tuomet dėkite šaldytas daržovės, supilkite kokosų pieną, virkite keletą minučių, kol suminkštės daržovės.

* Galiausiai supilkite vandenyje ištirpintą krakmolą ir gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį, sudėkite šviežius špinatus, permaišykite ir palikite minutei.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?