Vytaras Radzevičius sukvietė bičiulius į maisto gaminimo dirbtuves

Vėlų ketvirtadienio vakarą stilingoje kulinarijos studijoje šurmuliavo būrys smagiai nusiteikusių svečių.

Veiklūs, žinomi, kulinarijai ir geram maistui neabejingi vilniečiai į Čiop Čiop studiją susirinko ne po vieną: 2018 metų „X faktoriaus“ nugalėtojai Šarūnas ir Dovydas, Artūras Zuokas, Kotryna Starkienė, Indraja Marcinkevičienė su dukra, fotografė Reda Mickevičiūtė ir kiti.

Organizatorių nuotr.

„Džiaugiuos, kad susirinko tokia gausi palaikančiųjų komanda. Juk tai pirmas kartas, kai drauge ruošime bičiulių vakarienę NEFF virtuvėje, konkuruosime grupėse ir gerai leisime laiką. Nuo žmonijos atsiradimo pradžios bendravimas gaminant maistą žadina geriausias emocijas. Todėl malonūs netikėtumai ir gera porcija entuziazmo šiandien garantuoti!“ - kalbėjo susirinkusiems žinomas žurnalistas, televizijos laidų vedėjas, keliautojas ir kulinarinių knygų autorius Vytaras Radzevičius.

Organizatorių nuotr.

Į Vilnių, specialiai į šį renginį atvyko ir žinomas šefas iš Norvegijos Øyvind Mebostad ir jo kurti patiekalai papuošė virtuvės entuziastų vakarienės ilgąjį stalą.

Organizatorių nuotr.

Svečiai kartu gamino, o paskui ragavo žuvies, mėsos patiekalų, o smagią vakarienę vainikavo neįprastas „liepsnojantis desertas su vakuume marinuotomis braškėmis“.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis