Į Šiuolaikinį meno centrą raudonu kilimu žengė verslo, šou pasaulio atstovai, kuriuos pasitiko įmonės vadovas Darius Mockus.

Neliko nuskriausti ir svečių gomuriai, kuriais rūpinosi restoranų šefai, užkandai patiekę triušį drebučiuose su žąsų kepenėlėmis, morkų–vanilės padažu ir salotomis. Antrajam patiekalui susirinkusiems buvo pasiūlyta elnienos nugarinės su baravykų kapotiniu ir topinambų kremu, desertui - saldaus grietinėlės ir varškės kremo su spanguolių želė.
Vakaro metu veikė „Pasaulio baras“, kuriame buvo galima rasti pageidaujamo gėrimo iš bet kurios pasaulio šalies.
Pabaigai - vietoj tradicinio torto - buvo patiekta piramidė, sukurta iš 800 taurelių su nacionalinėmis trauktinėmis.
Vakaro akimirkos - fotogalerijoje: