• Grįžimą gyventi iš Londono į Vilnių kulinarijos žurnalistė Beata Nicholson vadina nauja pradžia („Būrimas prie puodų“, Virginija Majorovienė)

• Kaip medikas Vaidotas Burbulis tapo vyninės savininku? („Pasroviui į sėkmę“, Virginija Rimkuvienė)

• Kokia bus mūsų ateitis: smegenyse implantuotos mikroschemos, virtualus seksas, atauginami organai, genetiškai modifikuoti žmonės? („Pirmyn į ateitį“, Virginija Rimkuvienė)
• Bent kartą esame mėginę ar bent svajoję pradėti gyvenimą iš naujo. Ar visada verta jį keisti? („Gyvenimas iš naujo“, Virginija Rimkuvienė)
• Jums nieko netrūksta, bet vis tiek jaučiatės nelaimingi? Pasekite sau pasaką („Tikra pasaka“, Ana Treščina)
• Jėgoms atgauti rinkitės pirtį („Karščio terapija: kokią pirtį rinktis?“, Virginija Rimkuvienė)
• Ką turėtų į savo lagaminus krautis naujus metus pradedantieji atostogomis?(„Kryptis“, nuotraukos – Agnės Gintalaitės, stilius – Justės Kubilinskaitės); Tarpsezoninės kolekcijos vykstantiems ten, kur šilčiau arba kur šalčiau („Naujas kruizo vėjas“, Deimantė Bulbenkaitė)

• Prieš Naujuosius dažna prašluoja savo spintą – juk laukia išpardavimo metas. Kaip pigiai apsipirkti Berlyne, Londone ir Paryžiuje? („Pirk, kol nukrisi“ , Lina Nevirbickienė, Vilma Anusaitė, Neria Lejay)
• Fotografas Tomas Kauneckas, žurnalistė Asta Stašaitytė-Masalskienė, kinotyrininkė Greta Akcijonaitė dalijasi patirtimi, kaip gera žiemą iškeisti į vasarą („Žiemoti ten, kur šilta“, Virginija Majorovienė, Jolanta Vazbutaitė)

Žurnale taip pat skaitykite: interviu su režisieriais Ramune Kudzmanaite („Pradėjau tikėti savimi“, Virginija Majorovienė) ir Emiliu Vėlyviu („Gerojo berniuko žaidimai“, Virginija Majorovienė), viena ryškiausių Suomijos teatro ir kino žvaigždžių Tommiu Korpela („Kuklus išrankusis“, Violeta Baublienė), plastinės rekonstrukcinės chirurgijos specialiste Gyte Grigonyte-Babajan („Plieninė magnolija“, Jolanta Vazbutaitė). Paviešėkite vilnietės Arūnės Kontautaitės namuose („Arūnės tvirtovė“, nuotraukos – Annos Stanevičienės, tekstas – Jolantos Vaitiekūnienės). Pasinerkite į Tarptautinį kulinarinių nuotraukų festivalį Paryžiuje („Smaguriauti akimis“, Neria Lejay). Kaip investuoti į vyną ir meną nepakliūnant į gražbylių pinkles? („Vyno ir meno skonis“, Eglė Rindzevičiūtė). Patirkite lėto maisto gaminimo teikiamą džiaugsmą („Vakarienė be streso“, parengė Giedrė Barauskienė).


Malonaus skaitymo ir gražių švenčių!