Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
užkandis
Virtuvė
prieš 8 metus
Pyragėliai su karamelizuotais obuoliais ir razinomis
Samosa - tai populiariausias užkandis (vegetariški pyragėliai) Indijoje, kurie gali būti kepami su įvairiausiais įdarais (tiek saldžiais, tiek nesaldžiais).
Virtuvė
prieš 8 metus
Tunu įdaryti kiaušiniai
Norėjosi kažko lengvesnio, tad nusprendžiau farširuoti kiaušinius. Jau ne kartą esu gaminusi šį užkandį, tik vietoje konservuotų žirnelių įdėdavau smulkiai pjaustyto svogūno. Šiek tiek pikantiškesnis variantas.
Virtuvė
prieš 9 metus
Marinuota feta
Pasigaminkime puikų užkandį!
Virtuvė
prieš 7 mėnesius
Įdaryti kiaušiniai, kuriuos įvertins visa šeima
Norėjosi kažko lengvesnio, tad nusprendžiau farširuoti kiaušinius. Jau ne kartą esu gaminusi šį užkandį, tik vietoje konservuotų žirnelių įdėdavau smulkiai pjaustyto svogūno. Šiek tiek pikantiškesnis variantas.
Knygos
Ketvirtą knygą pristatantis virtuvės šefas Paulius Strasevičius: užkandžių stalas šventėse nurungė karštuosius patiekalus
Paulius Strasevičius tituluojamas jauniausiu kulinaru Lietuvoje. Pirmąją autorinę kulinarinę knygą išleidęs vos 21-erių, šiandien Paulius pristato jau ketvirtąją savo receptų knygą „Vieno kąsnio užkandžiai“.
Virtuvė
Marinuotos cukinijos – saldžiarūgščio skonio
Marinatas saldžiarūgštis. Juo marinuoju visas daržoves nekeisdama proporcijų, nes atradau sau idealias. Tikiuosi, kad patiks ir Jums!
Vilniuje – naujas maršrutas ir puiki idėja piknikui
Artėjant savaitgaliui ir karštiems orams net neketinant trauktis, piknikų idėja aktuali daugeliui skaitytojų. Tekste rasite ir ypatingai skanios avienos receptą.
Virtuvė
prieš 4 mėnesius
4 receptai karštai dienai
Vasarą nejučiomis vis labiau atsipalaiduojame ir lengviau pasiduodame įvairioms pagundoms.
Sveikata
Gydytoja dietologė Edita Gavelienė apie sveiką mitybą: „Nereikia maisto bijoti, nereikia jaustis kaltam valgant“
(1)
Sveika mityba šiandien – ne tik madingas, bet sąmoningesnis gyvenimo būdas. Galvojimas, ką valgai, gali padėti išvengti ne tik blogos savijautos, persivalgymo, bet ir leisti džiaugtis gražesniu bei sveikesniu kūnu.
Sveikata
5 produktai, kuriuos dažnai valgo ilgaamžiai
Vaikydamiesi jaunystės ir ilgaamžiškumo dauguma žmonių ima tikėti stebuklingu kremų, tablečių poveikiu. Tačiau ne visi susimąsto, kad labai daug kas priklauso nuo mitybos.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok