Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Troškinys
Virtuvė
Šventiniam savaitgaliui – vištienos troškinys ir kakaviniai sausainiai
Šventinį savaitgalį reikia švęsti ir smagiai praleisti laiką, sako virtuvės šefai Gian Luca ir Ali Gadžijevas.
Virtuvė
prieš 8 metus
Kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Sotūs pietūs - garantuoti!
Virtuvė
prieš 9 metus
Vištienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais
Įvairūs troškinukai ypač tinkami vėsesniu oru, todėl šiandien siūlau pasigaminti gardų ir šiek tiek aštrų vištienos troškinuką.
Virtuvė
prieš 2 metus
Tirštas kiaulienos troškinys su daržovėmis
Tai tirštas patiekalas - lyg sriuba, lyg troškinys. Pagrindiniai du jo komponentai – kokybiška kiauliena ir sultinys.
Veidai
prieš 7 metus
„Garsios tylos“ sodyba: apsukę ratą grįžome prie lietuviško kaimo ištakų
Krembriulė, prabangus troškinys ar prancūziškas kepenėlių paštetas, – nereikia nei restorano, kai turime šiuolaikiškų kaimiečių. Savo šimtametėje sodyboje Vida ir Simas Šatkauskai šviežius vietinius produktus paverčia kulinariniais šedevrais, o miestiečiams užtenka tik pasitiesti staltiesę, ir jau – puota.
Virtuvė
prieš 8 metus
Vištienos troškinys su pupelėmis ir kukurūzais
Įvairūs troškinukai ypač tinkami vėsesniu oru, todėl šiandien siūlau pasigaminti gardų ir šiek tiek aštrų vištienos troškinuką.
Virtuvė
prieš 1 metus
Labai gardus vištienos šlaunelių ir daržovių troškinys
(1)
Vištienos mėgėjams tai – skanus ir neatsibodęs receptas.
Virtuvė
Troškintos kepenėlės su marinuotais agurkais ir karamelizuotais svogūnais
(1)
Labai
vykęs
patiekalas. Čia tas atvejis, kai skonis pranoksta lūkesčius ir improvizacija pasiteisina 100 %. Tad nenustokite eksperimentuoti ir atrasti naujus skonius!
Virtuvė
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Kada jei ne žiemos metu ruošti patiekalus su troškintais kopūstais.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok