Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
šefas
Virtuvė
prieš 7 metus
Liutauras Čeprackas uždaro geriausią praėjusių metų restoraną „Gastronomika“
Geriausias praėjusių metų Lietuvos restoranas „Gastronomika” dar šiais metais užrakins duris, – restorano svečiams šeimininkas Liutauras Čeprackas paruošė vieną paskutiniųjų šio sezono meniu. Jis kviečia ragauti savo kulinarinę interpretaciją Azijos virtuvės tema.
Virtuvė
prieš 9 metus
Naujas virtuvės šefo Liutauro Čepracko iššūkis
R‘amen. Nuo šiol taip susitikę sveikinsis ilgai Vilniuje lauktų japoniškų ramen makaronų gerbėjai.
Virtuvė
„Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys kurs naujus lietuviškos virtuvės standartus
Iš mūsų virtuvės išbraukdamas pastarąjį blankų šimtmetį ir atsispirdamas nuo aukštų XIX amžiaus standartų, Gerdvilas padės naujus pagrindus. Ingrediento ir skonio dermė bei sąžiningumas lėkštėje yra kertiniai šio virtuvės šefo kuriamos koncepcijos principai. Pagal juos sukurtas naujasis meniu startuos gruodžio 6 dieną.
Virtuvė
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco turi vienintelį patarimą, kad kalėdų šventės tikrai būtų puikios
Charizmatiškasis virtuvės šefas Gian Luca Demarco sutiko papasakoti, kaip italai sutinka ir švenčia žiemos šventes bei pažeria patarimų konservatyviems lietuviams.
Virtuvė
Savaitgalio pietūs: vištienos suktinukai su moliūgu ir prancūziškas desertas su vyšniomis
Po truputį artėjant didžiosioms metų šventėms, „Gardu Gardu“ laidos vedėjų gaminami patiekalai taip pat įgauna šventiškumo tiek išvaizda, tiek skoniu.
Virtuvė
Savaitgalio pietums – žuvies kotletai ir biskvitinis vyniotinis su riešutais
Po sunkios darbo savaitės šeštadienio rytą linksmai nusiteikę laidos vedėjai pradės gamindami tradicinius patiekalus kitaip – patobulinę ir įnešę naujų skonių bei spalvų.
Virtuvė
Bulvių virtinukai „Gnocchi“ ir vieno kąsnio šokoladiniai pyragaičiai
Šiandien virtuvės šefai mums atskleis dar du receptus.
Virtuvė
Savaitgalio pietūs: kišas su vištiena ir klasikiniai eklerai su vaniliniu kremu
Ką šiam savaitgaliui siūlo virtuvės šefai?
Virtuvė
Savaitgalio pietūs: žuvis su lęšių garnyru ir juodojo šokolado triufeliai
Šį šeštadienį prie ekranų kviečiami žuvies mėgėjai ir visi kiti, kurie vis dar nedrįsta jos gaminti namuose, baimindamiesi, kad nesugebės išdoroti ar teisingai iškepti.
Virtuvė
Savaitgaliui – 3 receptai: riešutinis desertas, konservuotos aitriosios paprikos ir orkaitėje apkepti pomidoriukai
Kaip sutinkate savo svečius?
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok