Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
prieskoniai
Virtuvė
prieš 8 metus
Pagal azijietišką receptą keptos vištienos blauzdelės
Po šventinio maratono pats laikas skrandį palepinti šiltu patiekalu :) Azijietiški prieskoniai vištienai suteikia puikų skonį, o sviestas - traškią odelę ir sultingą mėsytę.
Virtuvė
prieš 9 metus
Du vištienos receptai pagal Ruslaną Bolgovą
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti televizorių. Pakelkite sau tonusą, susišildykite iš vidaus eksperimentuodami virtuvėje, o Jums padės virtuvės šefo Ruslano Bolgovo patarimai, kaip pasigaminti sušildančius patiekalus, kurie ir pakels tonusą, ir stiprins imunitetą.
prieš 9 metus
Netikėti atradimai, kurie pakeitė pasaulį
Štai keli rimti atradimai, kurie pakeitė pasaulį ir nors šiek tiek ji pagerino. Kad ir kaip keistai tai skambėtų, visi šie atradimai – grynas atsitiktinumas.
Namai
Kaip panaudoti arbatą ruošiant maistą
Daugelis žino, kad arbatą gerti – sveika (juk ji padeda net nuo vėžio!), tačiau arbata puiki ir tuo, kad tinka ne tik gerti. Žmonės arbatą naudojo virtuvėje nuo seniausių laikų.
Namai
Baltijos šalių gyventojai savaitgalius skiria pasaulio virtuvių skonių atradimui
Net ir turėdami galimybę rinktis, Lietuvos, Latvijos ir Estijos šalių gyventojai mieliau maistą gamina patys, o tai darydami nevengia eksperimentuoti – išbandyti naujų produktų bei atrasti egzotiškų skonių.
Graži ir sveika
prieš 1 mėnesį
Kokie mums reikalingi antioksidantai
Vargu ar kas galėtų tiksliai atsakyti į klausimą, kas yra antioksidantai, nors apie juos visur rašoma ir kalbama.
Virtuvė
prieš 10 metų
Prieskonių karalystė - naujas kelias į vyrų ir moterų širdis
Jei gamindama mėsą, beriate juodųjų pipirų ir druskos, jei salotas gardinate majonezu, o iš arbatų ir kavų žinote tik vieną kitą rūšį, norime jus pakviesti atverti duris į naują kvapų, skonių ir spalvų pasaulį.
Virtuvė
8 patarimai, kaip skaniai iškepti mėsą
Ilgai ar trumpai, vėsiau ar karštai, liesą ar riebią?
Virtuvė
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco turi vienintelį patarimą, kad kalėdų šventės tikrai būtų puikios
Charizmatiškasis virtuvės šefas Gian Luca Demarco sutiko papasakoti, kaip italai sutinka ir švenčia žiemos šventes bei pažeria patarimų konservatyviems lietuviams.
Veidai
Žinomi žmonės mėgavosi vėlyvais pusryčiais
Ketvirtadienio vidurdienį žinomi Lietuvos pramogų ir verslo pasaulio atstovai rinkosi sostinės restorane „Šventaragio sodas“, kur jų laukė neeiliniai vėlyvieji pusryčiai.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok