Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
pica
Virtuvė
Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Ne kartą teko įsitikinti, kad namie kepta pica visuomet pateisina lūkesčius, nes tai tik jūsų pasirinkti mėgstami ingridientai. Ir nors kartais atrodo dedi tą patį, bet kas kartą ji gaunasi vis skirtinga.
Virtuvė
prieš 8 metus
Veganiška pica – ją pasigaminti galite ir jūs
Duris atvėrusi vienintelė Baltijos šalyse veganiška picerija žada nustebinti klientus, ir ne tik veganus.
Virtuvė
prieš 9 metus
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais: mocarela, čederiu, parmezanu ir feta.
Virtuvė
prieš 10 metų
Greitai pagaminamos mini picos
Vasara tikriausiai daugeliui toks laikas, kai norisi kuo mažiau laiko praleisti virtuvėje. Tad laukiantiems svečių, ar tiesiog vakarojatiems terasoje su vyno taure, siūlau pasidaryti labai greitas mini picas su sluoksniuota tešla.
Virtuvė
Naminė soti pica
Tai patiekalas, kurį gera šeimininkė, kaip sakoma, ir iš kirvio koto pagamins.
Virtuvė
Soti naminė pica
Ar kada nors bandėte patys paruošti picos pagrindą? Tai – skanios picos esmė!
Virtuvė
Pietums – gardi pica su pievagrybiais ir ananasais
Pavasariu alsuojantis patiekalas. Skanaus.
Virtuvė
Saldi granolos pica – vos per 15 min!
Paįvairinkite savo rytus išbandydami saldžią granolos picą! Užtruksite 15 minučių, nereikės kepti ar virti, o skonis patiks kiekvienam.
Virtuvė
prieš 4 metus
Trakų pilis palauks: priešais salą kepamos gurmaniškos picos
Atrodo, ir į Lietuvą atkeliauja naujausias pasaulio kulinarijos mados šauksmas – garsiausi virtuvės meistrai iš prabangių restoranų kraustosi arčiau žmonių ir gamina kasdienį maistą mažuose restoranuose, picerijose ar net gatvėje. Istorinė Lietuvos sostinė Trakai pakerėjo pripažintiems Ispanijos, Azijos, Vokietijos ir Baltijos šalių restoranams vadovavusį virtuvės šefą Javierą Lopezą. Nė akimirkos nedvejojęs, jis priėmė Trakų „Apvalaus stalo klubo“ komplekse įsikūrusios picerijos „Bona“ pasiūlymą.
Įdomybės
prieš 4 mėnesius
Praskleidė garsiosios Kauno „Spurginės“ paslapčių šydą: ko apie šią legendinę vietą dar nežinojote?
Kiekvieną šeštadienį įdomiausius įvairiausių Lietuvos miestų kulinarinius atradimus žiūrovams pristatanti TV3 žiniasklaidos grupės laida „Maisto kelias. Miestų receptai“ tęsia savo keliones. O šįkart herojai Vaida Poderytė-Bernatavičė, Martynas Lavickas ir Tadas Paplauskas leisis į pažintį su nuolatos augančiu Kaunu – miestu, kuriame slypi ne tik modernūs, bet ir nostalgiški skoniai. O ypatingai daug dėmesio šįkart laidoje sulauks paprastas, bet jau daugelį metų visą miestą garsinantis lietuviškas saldėsis – varškės spurgos. Ar Kauno „Spurginė“ – vienintelė vieta mieste, kur šiandien galima jų paragauti?
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok