Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
patiekalai
Virtuvė
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
Vienas ingredientas gali pakeisti patiekalą. Ir taip radikaliai, kad paragavus norisi ploti katučių.
Veidai
prieš 10 metų
Itališkame šeimos restorane - lėtojo maisto filosofija
Restoranų tinklo „Salvete“ savininkės Alvydos Eigminienės (51 m.) gyvenime iš pirmo žvilgsnio viskas dėliojasi tarsi savaime – lengvai ir natūraliai. Ir tik iš vienos kitos lyg atsitiktinai išsprūdusios frazės ar virptelėjusio balso supranti – pasiekti tai, ką turi, jai prireikė nemažai stiprybės.
Veidai
Virtuvės šefą Liutaurą Čepracką persekioja skaičius „16“ ir... studentai
Virtuvė
Bulvių apkepas
Bulvių apkepo kepimo laikas priklausys nuo jūsų pasirinktos kepimo formos ir nuo to, kokio storio riekelėmis supjaustysite bulves. Ir rinktis galite savo mėgstamą mėsytę, tik patartina, kad būtų rūkyta.
Virtuvė
Naują lietuvišką meniu pristatęs „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas G. Žalys:
„Svečius kviečiu būti kūrybiškiems“
„Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys pristatė naująjį meniu, kuris atspindi jo asmeninę lietuviškos gastronomijos interpretaciją.
Virtuvė
Pikantiška silkė muskato riešuto ir kalendros marinate
Per Kūčias silkės niekada nebus per daug!
Knygos
Puikus šventinių patiekalų bei stalo puošybos vadovas mėgstantiems namuose rengti įvairias šventes
Knygoje rasite 130 šventinių patiekalų receptų.
Virtuvė
Kulinarinio paveldo gastronomiją puoselėjantis restoranas žada tapti kasdieniu traukos centru
Naujasis „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys reformuoja „Stiklių“ Taverną (Aludę).
Virtuvė
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco: „Velykų stalui – 3 gardžių patiekalų receptai“
Kiekviena šeimininkė nori paruošti ypatingą šventinį Velykų stalą.
Virtuvė
Purūs ir saldūs kefyro blynai
Tai amerikietiški blynai.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok