Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
paštetas
Virtuvė
prieš 11 mėnesių
7 šventiniai patiekalai Naujųjų stalui
Legendiniai naujametiniai užkandžiai, salotos, karšti patiekalai ir desertai. Šie patiekalai puošė mūsų naujųjų metų stalą ne vieną dešimtmetį. Kodėl gi mums nepagaminus nepamirštamos klasikos?
Virtuvė
prieš 9 metus
Užkandėlės su paštetu ir vynuogėmis
Laukiate svečių? Turiu labai skanią ir greitai paruošiamą užkandėlę su paštetu, kuriai sunkiai galėsite atsispirti.
Virtuvė
7 šventiniai patiekalai Naujųjų stalui
Legendiniai naujametiniai užkandžiai, salotos, karšti patiekalai ir desertai. Šie patiekalai puošė mūsų naujųjų metų stalą ne vieną dešimtmetį. Kodėl gi mums nepagaminus nepamirštamos klasikos?
Virtuvė
prieš 6 mėnesius
Kaip pasigaminti paštetą. 2 RECEPTAI
Išėmę iš šaldytuvo paštetą iš karto supjaustykite ne storesnėmis kaip 1 cm riekelėmis. Kad jos būtų vienodos ir dailios, reikia pjaustyti atsargiai peiliu be dantukų, po kiekvieno pjūvio perlieti jį šiltu vandeniu ir nušluostyti. Patiekiamas valgis po 15–20 min. – tada atsiskleis išskirtinis jo skonis.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok