Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
parmezanas
Virtuvė
prieš 11 mėnesių
6 negirdėti, nuostabaus skonio užkandžių receptai šventiniam Naujųjų stalui
Net jei orkaitėje kepa antis ar keptuvėje čirška kepsniai, ant stalo reikės ir šaltų užkandžių.
Virtuvė
Maltos vištienos ir cukinijų iešmeliai
Minkšti, ne sausi, skoniu išraiškingi, maltos vištienos ir cukinijų iešmeliai.
Virtuvė
prieš 8 metus
Naujųjų stalui - 4 užkandžių receptai
Net jei orkaitėje kepa antis ar keptuvėje čirška kepsniai, ant stalo reikės ir šaltų užkandžių.
Virtuvė
prieš 10 metų
Koldūnų apkepas su špinatais ir sūriu
Koldūnus, užuot išvirus, galima apkepti su dviejų rūšių sūriu ir špinatais ir gauti labai neblogą rezultatą. O jei dar virtinukai naminiai… Šiam apkepui geriausia naudoti tortellini virtinius. Mozzarella su parmezanu čia puikiai tinka, tačiau jeigu turėte tik paprasto, fermentinio lietuviško sūrio – irgi galite pabandyti išsikepti. Tinka tik pomidorų padažas arba natūralūs pomidorai.
Virtuvė
Lazanija su moliūgų įdaru
Tikrai vertingas patiekalas. Toks tiesiog šventinis. Patikėkit, labai labai skanu.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok