Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
paprika
Virtuvė
prieš 1 metus
Kinų virtuvė: kalakutiena su anakardžių riešutais
Jei mėgstate kinų virtuvės patiekalus, jums būtinai reikia pabandyti pagaminti patiekalą pagal šį receptą. Nesudėtinga ir skanu.
Virtuvė
prieš 7 metus
Aštri kiaušinienė
Tai žydų virtuvės patiekalas – aštri kiaušinienė. Ji paprastai kepama su pomidorų padažu ir ypač tinka vėlyviems pusryčiams.
Virtuvė
Makaronai su vištiena, grybais ir špinatais
Labai skanūs itališki
fettuccine
makaronai su vištiena, grybais, špinatais ir baltu padažu.
Virtuvė
prieš 8 metus
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis ir antiena
Jei tik mėgstate troškinius, tuomet ir šis patiekalas neabejotinai Jums patiks. Tereikia viską sudėti į kepimo indą ir pašauti į orkaitę.
Virtuvė
Žiemai – marinuota paprika su medumi
Marinuoju jau ne pirmą kartą - labai skanu kaip užkandis ar garnyras. Prieskonius galima dėti pagal savo skonį arba nedėti visai. Labai patinka tai, kad greitai ir paprastai padaroma!
Virtuvė
Orkaitėje keptos kalakutų lazdelės
Dar kartą įsitikinau, kad ilgai kepta mėsa iškepa sultinga ir būna minkštutėlė. Visada verta išlaukti viso kepimo laiko, o paskui mėgautis. Šis būdas pasiteisino kepant kalakutienos blauzdeles.
Virtuvė
prieš 8 metus
Kiaulienos troškinys su daržovėmis ir ryžiais
Sotus ir kvapnus troškinys vilioja prie stalo.
Virtuvė
prieš 1 mėnesį
Vengriškas guliašas
Kvapnus, sotus ir labai tinkantis vėsesnę dieną.
Virtuvė
prieš 9 metus
Vytinta paprika – skaniau net vytintus pomidorus
Gal nustebsite, bet vytintos paprikos, konservuotos aliejuje su prieskoniais, skoniu smarkiai lenkia senjorus pomidorus. Galbūt todėl, kad tai visai naujai atrastas skonis, mėgaujamės juo tik antrus metus.
Virtuvė
Marinuota paprika su medumi
Marinuoju jau ne pirmą kartą - labai skanu kaip užkandis ar garnyras. Prieskonius galima dėti pagal savo skonį arba nedėti visai. Labai patinka tai, kad greitai ir paprastai padaroma!
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok