Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
kepsnys
Virtuvė
prieš 8 metus
Šoninės kepimo ypatumai
Receptas TIK mėsavalgiams (ne mėsėdžiams, mieli vegetarai).
Virtuvė
Karbonadas, užkeptas orkaitėje
Mūsų šeima karbonadus ruošia šiuo būdu, o ir prie keptuvės stovėti nereikia, pašauni į orkaitę ir lauki. Dažnai ant viršaus dar užpjaustau obuolio, tai suteikia ypatingo skonio.
Virtuvė
Įspūdingas kepsnių padažas, kurį paruošite, kol suskaičiuosite iki trijų
Jei noriu palepinti savo vyrą, žinau, kad tai labai paprasta, tiesiog iškepu jam sultingą kepsnį!
Virtuvė
Antiena su apelsinų padažu
Šventiniam stalui – gardi ir kvapni paukštiena.
Virtuvė
Du receptai megstantiems kepti ant grilio
Ką naujo ir originalaus grilio mėgėjai gali išbandyti šį sezoną?
Virtuvė
prieš 4 metus
Marinuotas nugarinės kepsnys
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok