Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Kepenėlės
Virtuvė
prieš 8 metus
Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis
Daugelis kepenėles troškina su grietinėle, bet iš jų galima puikiai pagaminti skanias salotas. Būtinai išbandykite.
Virtuvė
prieš 8 metus
Kalakutienos paštetas su braškėmis ir šokoladu
Patiks gurmaniško skonio mėgėjams ir ne tik. Verta išbandyti.
Virtuvė
prieš 8 metus
Vištų kepenėlių salotos
Sočios ir maistingos salotos puikiai atstos pietus arba vakarienę. Išbandyti tikrai verta.
Virtuvė
prieš 10 metų
Paukštienos paštetas su obuoliais
Ir kasdieniam, ir šventiniam stalui.
Virtuvė
prieš 7 metus
Kalakutienos kepeninė iš 3 ingredientų
Ragavusieji labai džiūgavo dėl skonio ir tekstūros.
Virtuvė
Troškintos kepenėlės su marinuotais agurkais ir karamelizuotais svogūnais
(1)
Labai
vykęs
patiekalas. Čia tas atvejis, kai skonis pranoksta lūkesčius ir improvizacija pasiteisina 100 %. Tad nenustokite eksperimentuoti ir atrasti naujus skonius!
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok