Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
kavinė
Veidai
prieš 10 metų
Kavos ekspertas: dauguma vis dar mano, kad skaniai kavai paruošti reikia gero aparato
Dešimtmetis reklamos versle, darbas žvejybos stovykloje Norvegijoje ir keptuvėje paskrudintų kavos pupelių sėkmė kalėdinėje mugėje – tiek telpa į kavos entuziasto Emanuelio Ryklio (36 m.) gyvenimą nuo vaikystės mėgaujantis tėvų malamų pupelių aromatu iki manufaktūros „Crooked Nose & Coffee Stories“ įkūrimo.
Vilniuje atidaryta nauja erdvė knygų mylėtojams
Ketvirtadienio vakarą literatūros gurmanai ir žymūs šalies autoriai susirinko į naujos koncepcijos „Pegasą“, įsikūrusį prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“. Nuo šiol čia dar daugiau dėmesio bus skiriama ne tik knygoms, bet ir skaitymo džiaugsmą kuriančiai aplinkai, malonioms smulkmenoms.
prieš 3 metus
Nemokama vandens stiklinė restorane: momentinis svetingumas ar investicija į ateitį?
Paprašyti ar man privalo pasiūlyti? Turėčiau susimokėti ar galiu tikėtis nemokamai? Visa tai apie vandens stiklinę svetingumo sektoriuje bei apie ją verdančias aistras.
prieš 3 metus
Kelionė į Aziją Vilniaus stoties rajone – 5 vietos, kurias būtina aplankyti
Vilniaus stoties rajonas atgimsta – čia kuriasi azijietiško maisto gastronominis centras. Kadaise ne paties saugiausio rajono etiketę turėjusi Vilniaus vieta keičia savo rūbą – šiandien tai madingiausių bei autentiškiausių restoranų namai. Nuo japoniškojo rameno iki vietnamietiškų sriubų, nuo korėjietiškos vištienos iki sašimi – stoties rajonas serviruoja tikrą egzotiškų skonių paletę. Tad kokias vietas aplankyti šį rudenį ir kokių patiekalų nepraleisti į sostinę sugrįžusiems vilniečiams ir miesto svečiams?
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok