Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Kalakutiena
Virtuvė
prieš 8 metus
Kepta kalakutienos krūtinėlė su karamelizuotais bananais
Gardūs ir sveikuoliški kepsneliai pietums. Skanaus.
Virtuvė
prieš 9 metus
Velykų stalui – kalakutienos vyniotinis
Patiekalas, tinkantis Šv. Velykų stalui. Valgomas ir šiltas, ir šaltas, tad galima išsikepti iš anksto ir laikyti šaldytuve.
Virtuvė
prieš 10 metų
Čili sriuba su paukštienos faršu
Kai norisi aštriau...
Virtuvė
prieš 10 metų
Kalakutiena grietinėlės ir baltojo vyno padaže
Puikus receptas norintiems šiek tiek šventiškiau nei kasdieniškai paruoštos paukštienos.
Virtuvė
Maltos kalakutienos vyniotinis su sūriu
Patiekalas, tinkantis Šv. Velykų stalui. Valgomas ir šiltas, ir šaltas, tad galima išsikepti iš anksto ir laikyti šaldytuve.
Virtuvė
Čeburekai su kalakutiena
Darbelio užtektinai kepant tikrus čeburekus, bet užtat skonis atperka viską. Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos faršu. Tešlą paruošite labai greitai ir dirbti su ja buvo vienas malonumas.
Virtuvė
prieš 1 metus
Labai gardus vištienos šlaunelių ir daržovių troškinys
(1)
Vištienos mėgėjams tai – skanus ir neatsibodęs receptas.
Virtuvė
Iš kinų virtuvės: kalakutiena su anakardžių riešutais
Vos pagalvoju apie šį patiekalą, jau ima rinktis seilės...
Virtuvė
prieš 5 metus
Prieskonių gidas: kas labiausiai tinka įvairiems mėsos patiekalams?
Mėsos patiekalų mėgėjai žino, kad tinkamai parinkti prieskoniai ne tik suteikia mėsai minkštumo, bet ir gali sukurti išties unikalų skonį. Tačiau kaip žinoti, kokiais jų geriausia gardinti skirtingos rūšies mėsos patiekalus? Patarimais ir namų gamybos prieskonių mišinių receptais dalijasi maisto ekspertė Vilma Juodkazienė.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok