Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
ką gaminti pietums
Virtuvė
prieš 8 metus
Tarta su grybais, špinatais ir rikota
Lengva, skani, vegetariška tarta su grybais, špinatais ir rikotos sūriu.
Virtuvė
Daržovių ir jautienos troškinys su ananasais
Tradicinių troškinių mėgėjai tikriausiai sakys: kam gadinti troškinį ananasais... Bet geriau pirma paragauti ir tada daryti išvadas. Patiekalui reikės ne šviežių, bet konservuotų ananasų.
Virtuvė
Orkaitėje keptos tortilijos su krevetėmis
Niekada nenusibostančios tiek tortilijos, tiek krevetės. Vos pusvalandis ir jūs jau mėgaujatės patiekalu! Svarbiausia tortilijų neperkrauti „sultingais“ ingredientais ir nepadauginti padažo ant pagrindo, nes tuomet jos permirks ir nebebus traškios.
Virtuvė
Keptų burokėlių sriuba su pievagrybiais
Mūsų šeimoje tai viena dažniausiai verdamų sriubų.
Virtuvė
Gardūs ir trapūs riestainiai iš vaikystės
Trapios tešlos riestainis, pabarstytas cukrumi.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok