Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
įdaras
Virtuvė
Virtiniai su špinatų ir rikotos įdaru
Pavasariui įžengus vis labiau ieškome sveikesnių patiekalų.
Virtuvė
prieš 7 metus
Gardieji grietinėčiai
Turbūt nėra skanesnių pyragėlių nei grietinėčiai. Greitai ir paprastai padaromi, greitai iškepami. Ilgai neišsiplečiant – laiko patikrintas receptukas. Pagal šį receptą visada iškepu labai skanius ir minkštus grietinėčius. Kai kurių produktų proporcijas šiek tiek pakoregavau pati.
Virtuvė
Kibinai (kiek kitokia tešla)
Retokai, kada prisiruošiu lipdyti kibinus, bet kai niekur nereikia skubėti, visai smagu juos gaminti. Šį kartą gaminau dvigubą porciją ir didžiąją dalį kvietinių miltų keičiau į avižinius miltus. Specifinio skonio tikrai nesijautė, todėl drąsiai galite išbandyti.
Virtuvė
Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru
Bulvių mėgėjams paplotėliai neabejotinai patiks. O skanus įdaras privers „čepsėti“ iš skanumo.
Virtuvė
prieš 8 metus
Saldūs ir ploni lietiniai
Atradau plonų lietinių receptą.
Virtuvė
prieš 8 metus
Čeburekai su mėsa
Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos faršu. Tešlą paruošite labai greitai ir dirbti su ja buvo vienas malonumas.
Virtuvė
prieš 9 metus
Grietininis mėlynių pyragas
Pyragas primena sūrio pyragą, bet yra gaivesnio ir lengvesnio skonio!
Virtuvė
prieš 9 metus
Kepti bulvių paplotėliai su įdaru
Bulvių mėgėjams paplotėliai neabejotinai patiks. O skanus įdaras privers „čepsėti“ iš skanumo.
Virtuvė
prieš 9 metus
Grietiniečiai
Pyragėliai lieka skanūs ir minkšti net ir kitą dieną! Visgi, gerai padariau, kad gaminau iš dviejų porcijų. Be to, dariau didesnius, man tokie skanesni. Bekeldama nuotraukas į šį įrašą susigundžiau, bėgau į virtuvę pačiupti dar vieno grietiniečio. Taigi, valgau ir rašau, rašau ir valgau. Skanaus man!
Virtuvė
Čeburekai su mėsa
Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos faršu. Tešlą paruošite labai greitai ir dirbti su ja buvo vienas malonumas.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok